Bootcamp Institut Thomey

En kickstart og et motivations boost til en sundere livsstil

Vil du gerne i gang med at træne og trænger til et kærligt skub til at få indarbejdet gode træningsvaner og en sundere livsstil, eller træner du allerede og er interesseret i at booste og intensivere din træning? Så er et bootcamp forløb hos Institut Thomey helt sikkert noget for dig.

 

 

I Institut Thomey er der nu mulighed for, at du kan tilmelde dig to forskellige Bootcamp forløb - henholdsvis Basis Bootcamp og Booster Bootcamp. På begge bootcamps træner du to gange om ugen i 9 uger med fysioterapeut Mette Farstad. Enkelte af træningerne varetages af Lisa Thomey. Den ene gang foregår træningen i sal og den anden gang i vores infrarøde varmerum. Derudover har du mulighed for at tilmelde dig ét valgfrit hold i løbet af ugen. Det kan både være i salen, i varmerummet eller på reformer-hold. Det er helt op til dig, hvornår det kan passe ind i din hverdag. 

 

Basis Bootcamp 

Basis Bootcamp er for dig, som ikke rigtig er kommet i gang med at træne på grund af skader, skavanker eller bare trænger til et motiverende puf til at igangsætte gode vedvarende træningsrutiner. Formålet med Basis Bootcampen er derfor som udgangspunkt at motivere dig til en sundere livsstil ved at give dig nogle gode træningsoplevelser i fællesskab med de øvrige deltagere på holdet. Du vil opleve sved på panden, positiv energi, smil på læben og på egen krop mærke forandringen ved at blive stærkere og mere smidig. Træningen vil primært bestå af core, styrke og stræk, men du vil også blive udfordret på jeres puls og udholdenhed. 

Boost Bootcamp 

Boost Bootcampen er for dig, der er vant til at træne, som brænder for at holde dig i form, og som er interesseret i at intensivere din træning. Her vil du for alvor se og mærke resultater på egen krop og blive boostet med masser af varierende og effektiv træning, motivation, fællesskab og højt humør. Træningen vil variere fra gang til gang og vil være en kombination af cardio, core, flow, styrke og stræk.

Forløbet indeholder

 

Træningstidspunkter

Basis Bootcamp 1

Basis Bootcamp 2

Basis Bootcamp 3

Pris

Hvis du har skavanker eller skader, som du ønsker vurderet forud for opstart på Bootcamp, er der mulighed for et kropstjek hos en af Instituttets fysioterapeuter. For nye medlemmer af Instituttet vil der være 15% rabat på den første behandling. Dette kan oplyses ved tilmelding eller i løbet af forløbet.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til info@thomey.dk med angivelse af “Bootcamp” i emnefeltet. I mailen bedes du oplyse, hvilken bootcamp du ønsker at deltage i, fulde navn og telefonnummer, samt om du betaler i rater og inden d. 15.1.22 med henblik på 10% rabat. 

Bootcamps 2022

Vi planlægger med at gennemføre Bootcamps fire gange i året på følgende tidspunkter:

  1. Bootcamp:

Uge 5 (31.1.22) - 13 (3.4.22)

Vinterferie indgår i uge 7, her vil være tre valgfrie træninger 

  1. Bootcamp:

Uge 14 (4.4.22) - 22 (5.6.22) 

Påske indgår i uge 15, her vil være 3 valgfrie træninger

  1. Bootcamp:

Uge 32 (8.8.22) - 40 (9.10.22)  

  1. Bootcamp:

Uge 43 (24.10.22) - 51 (25.12.22)

Det med småt

Efter betaling er tilmeldingen bindende, og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. 

Udeblivelse fra træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller mulighed for deltagelse på andet hold eller afslag i prisen.

Er træneren forhindret, gennemføres træningen med en af Instituttets andre kompetente trænere.