Bootcamp Institut Thomey

En kickstart og et motivations boost til en sundere livsstil

Vil du gerne i gang med at træne og trænger til et kærligt skub til at få indarbejdet gode træningsvaner og en sundere livsstil, eller træner du allerede og er interesseret i at booste og intensivere din træning? Så er et bootcamp forløb hos Institut Thomey helt sikkert noget for dig.

 

 

På bootcampen træner du i 9 uger med fysioterapeut Mette Farstad.

Basis Bootcamp 

Basis Bootcamp er for dig, som ikke rigtig er kommet i gang med at træne på grund af skader, skavanker eller bare trænger til et motiverende puf til at igangsætte gode vedvarende træningsrutiner. Formålet med Basis Bootcampen er derfor som udgangspunkt at motivere dig til en sundere livsstil ved at give dig nogle gode træningsoplevelser i fællesskab med de øvrige deltagere på holdet. Du vil opleve sved på panden, positiv energi, smil på læben og på egen krop mærke forandringen ved at blive stærkere og mere smidig. Træningen vil primært bestå af core, styrke og stræk, men du vil også blive udfordret på din puls og udholdenhed. 

Forløbene indeholder:

 

Træningstidspunkter

Basis Bootcamp 1

Basis Bootcamp 2

Basis Bootcamp 3

Pris

Hvis du har skavanker eller skader, som du ønsker vurderet forud for opstart på Bootcamp, er der mulighed for et kropstjek hos en af Instituttets fysioterapeuter. For nye medlemmer af Instituttet vil der være 15% rabat på den første behandling. Dette kan oplyses ved tilmelding eller i løbet af forløbet.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til mette@thomey.dk med angivelse af “Bootcamp” i emnefeltet. I mailen bedes du oplyse, hvilken bootcamp du ønsker at deltage i, fulde navn og telefonnummer, samt om du betaler i rater.

Bootcamp vinter/forår 2023

Uge 1 (2.1.23) - 9 (5.3.23)  

I uge 7 holder Bootcampen vinterferie og alle får derfor klip til valgfri brug i løbet af Bootcamp perioden. Dem der træner to gange i ugen får to klip, og dem der træner en gang i ugen får ét klip.

Det med småt

Efter betaling er tilmeldingen bindende, og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. 

Udeblivelse fra træning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller mulighed for deltagelse på andet hold eller afslag i prisen.

Er træneren forhindret, gennemføres træningen med en af Instituttets andre kompetente trænere.