DATAPOLITIK 

Anvendelsesområde

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores brugere, medlemmer og/eller kunder.

Denne datapolitik er beregnet til at informere dig om hvordan Institut Thomey og dets tilknyttede virksomheder og datterselskaber indsamler og bruger persondata, som du giver os, når du bruger vores websites, mails, dokumenter, web- og mobilapps, eller når du stoler på vores tjenester. Du bedes læse denne privatlivspolitik omhyggeligt. Bemærk venligst, at hvis du planlægger at sende en anden persons persondata til os, for eksempel når du foretager et medlemskøb på deres vegne, kan du kun give os den pågældende persons oplysninger med deres samtykke, og efter at de har fået adgang til oplysninger om, hvordan vi vil bruge deres oplysninger, herunder formålene angivet i denne datapolitik.

 

Data behandlingsprocesser

 

1: Proces for online køb af tjenester og varer

Når du booker eller køber varer online behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces ved at sende dig en e-mail, der indeholder et link til den online købsformular, som er udfyldt på baggrund af de data, du allerede havde angivet i formularen.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. (ved køb af klippekort og/eller institut Thomey medlemskab).

Formål

Sikre købsproces og markedsføring

Datakilde

Datamodtager

 

 2: Proces afbrudt eller ufuldstændig online køb (forladt indkøbskurv)

Når du booker eller køber varer online, men af en eller anden grund ikke kan færdiggøre bookingprocessen, behandler vi dine persondata med det formål at gøre det nemt for dig at fortsætte den online bookingproces ved at sende dig en e-mail, der indeholder et link til den online bookingformular, som er udfyldt på baggrund af de data, du allerede havde angivet i formularen.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. (ved køb af klippekort og/eller institut Thomey medlemskab).

Formål

Sikre genskabelse af købsproces og markedsføring af ufuldstændigt køb

Datakilde

Datamodtager

 

3: Proces for holdbooking

Med hensyn til processen for holdbooking – via en online bookingkanal - så behandler vi dine persondata med det formål at (i) gøre det muligt for dig at booke et hold; (ii) verificere tilgængeligheden af holdet; (iii) sende dig en bookingbekræftelse og (iv) sende dig aflysninger før holdstart.

Kategorier af behandlede data

Adresse; Cpr-nr.; dato og klokkeslet; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; telefonnummer; medlemsnummer, dokumentation for betaling

Formål

Sikre data til korrekt træningsform, korrekt afregning herunder indberetning til sygesikringen 'danmark'.

Datakilde

Datamodtager

 

4: Proces for yderligere tjenester

Du kan leje og købe forskellige hjælpemidler samt udstyr til anvendelse under træning.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. og MobilePay .

Formål

Administrere leje og køb samt håndtere booking.

Datakilde

Datamodtager

 

5: Proces for undersøgelser om medlemmers ønsker

Vi kan sende dig et undersøgelsesskema via e-mail for at gøre det muligt for os at måle og optimere Institut Thomey ydelser.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr. samt oplysninger om medlemsønsker.

Formål

Markedsføring, produktudvikling og optimering af holdplanlægning.

Datakilde

Datamodtager

 

6: Proces for videooptagelse

I Institut Thomey er det en del af konceptet, at der optages video til online træning, videndeling og markedsføring.

Kategorier af behandlede data

Videomateriale af træning, behandling og øvelser.

Formål

Online træning, produktudvikling, behandlingsinformation og markedsføring.

Datakilde

Datamodtager

 

7: Proces for analyse

Vi kan anvende de data du giver os til analytiske formål for at optimere din behandling, oprette segmenter af vores medlemmer/kunder baseret på deres persondata og skræddersy vores tilbud og tjenester til at optimere dine behandlingsbehov og træningsadfærd og forbedre vores markedsførings-, forretnings- og driftseffektivitet. I forbindelse med sådanne analyser analyseres og kombineres muligvis forskellige data, som vi gemmer om vores medlemmer/kunder, herunder (i) svar på medlemsundersøgelser; (ii) kommunikation, som medlemmerne har med os; (iii) anvendelse- og klikfrekvenser; (iv) vores medlemmer adfærd på vores websites og i vores applikationer; (v) holdbookinger og (vi) enhver information, vi modtager via vores programmer.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.; træningsfrekvenser; bookinger; videomateriale samt sensordata.

Formål

Bedre og optimeret behandling, produktudvikling og markedsføring.

Datakilde

Datamodtager

 

8: Proces for videoovervågning

Der er opsat videokameraer til overvågning på Institut Thomey.

Kategorier af behandlede data

Videomateriale af færden.

Formål

Sikring mod tyveri og hærværk

Datakilde

Datamodtager

 

9: Proces for journalisering

Alle autoriserede fysioterapeuter hos Institut Thomey journaliserer alle sundhedsydelser, der udføres. Dvs alle individuelle behandlinger, holdtræning og opfølgende træningsterapi journalføres for de medlemmer, der er berettigede til nævnte sundhedsydelser.

Kategorier af behandlede data

Adresse; e-mailadresse; fornavn/efternavn; type af betalingskort samt dets nummer og udløbsdato; medlemsnummer; telefonnummer; cpr-nr.; videomateriale samt helbredsoplysninger.

Formål

Til opfyldelse af overenskomstpligtig journalføring for fysioterapeuter, herunder journalføring af behandlingsart og behandlingsomfang. Til dokumentation for at ydelsen er 1) en sundhedsydelse, der kan momsfritages og 2) en tilskudberettiget fysioterapeutisk ydelse, der dækkes af Sygeforsikringen ”danmark”.

Datakilde

Datamodtager

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesloven en række rettigheder ift. vores behandling af oplysning om dig. Hvis du gør brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Vi bevarer dine persondata, så længe det kræves for at opfylde aktiviteterne i denne privatlivspolitik, så længe det meddeles til dig, eller så længe det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Hvad sker der, hvis vi foretager ændringer til denne datapolitik?

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre og opdatere denne privatlivspolitik. Vi vil bringe disse ændringer til din opmærksomhed, hvis de er vejledende for en grundlæggende ændring i behandlingen, er relevante for behandlingens art eller er relevante for dig og påvirker dine databeskyttelsesrettigheder.

Sådan kontaktes vi

Du kan også skrive til os på info@thomey.dk email eller anvende kontaktformuler under kontakter på thomey.dk