Personlig træning

Relevante gymnastiske øvelser der holder dig i form

Et personligt træningskoncept som er personligt og individuelt tilpasset til hver enkle gymnast.

Når du tilmelder dig til personlig træning, får du en unik mulighed for at styrke din krop med relevante gymnastiske øvelser. Så beholder du hele tiden dit gymnastisk niveau. 

En oplagt mulighed for at være effektiv udenfor træningslokalet og udenfor sæson.

I vores gymnastik program bygger vi langsomt og nænsomt sæsonen op og bevarer grundformen, så du bliver klar igen.

Det er markant bedre for kroppen at gå direkte på svære spring og momenter, hvis du har vedligeholdt din gymnastik form.

Manglende styrke og grundtræning kan være årsag til skader eller uhensigtsmæssig teknik, hvis din form er faldet - og det gør den hurtigt uden træning.

"Netop for at undgå skader er det nødvendigt, at du får, og opretholder, en god grundstyrke, og forbedre din teknik med god og funktionel træning" siger tidligere elitegymnast Jesper Birch. 

Klik HER hvis du også ønsker at tilmelde dig vores LIVE træning.

 

Klik på filmen og hør Lisa fortælle om vigtigheden i at opretholde din form og træning med online gymnastikøvelser.

Lisa Thomey er gammel elitegymnast og har udviklet et træningskoncept som er personligt og individuelt tilpasset til hver enkle gymnast.

Målet med Thomey universet er en skræddersyet træning, tilpasset din styrke og krop. På den måde undgår du at overtræne.
Thomey tager udgangspunkt i hele kroppen. Det "personlige træningsrum" er et ONLINE univers, som over tid samler alle dine helkrops træninger, strækøvelser, specifikke styrkeøvelser med udgangspunkt i din skavank/skade mv.

Netop den holistiske tilgang til kroppen skaber resultater. Uanset om du er rytmegymnast eller teamgymnast, bliver der lagt vægt på hele dig, så du får en stærkere krop. Lisa Thomey, der har 30 års erfaring, står bag, og tildeler dig videoer, der tager hensyn til din styrke, kondition og alder!

Se mere