Vi aflyser vores ture i 2020, der kommer nye datoer omkring 2021 senere på året.

Drømmer du om at vågne på en eksotisk destination og bo lige ved stranden eller blandt frodig natur, mens du styrker krop og sind?

 

 

Hvis du tænker JAAAA.. så pak kufferten og gør dine drømme til virkelighed. På Lisas trænings retreat får du afslapning og træning samlet i ét, i selskab med træner og fysioterapeut Lisa Thomey.

Dette trænings Retreat er for dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv og dig, der ønsker en aktiv og energifuld ferie, hvor du forbedrer din sundhed, krop og styrke. Det handler om sjov og effektiv træning, god mad, spændende oplevelser og måske endda et venskab eller to til din træningstaske. Du kan rejse alene eller med en rejsemakker - det er helt op til dig. 

Vores rejseleder og træningsekspert

Lisa Thomey er personlig træner, fysioterapeut og karakteriserer sig selv som en sundheds - og trænings entusiastLisa har behandlet og trænet folk siden 1991. Lisa er passioneret omkring alt, hvad hun laver. Denne passion samt lyst til at inspirere, motivere og hjælpe andre, er nu sammensat til effektivt retreat koncept. Lisa tror på at sund og varieret kost, kombineret med effektiv træning er vejen til en sund og stærk krop.

Lisa udtaler:

"I 2019 lavede jeg den første retreat, og det var en fantastisk oplevelse for både mig og for deltagerne. Det bedste for kroppen sat sammen med det bedste for hjerte og sjæl. En sund og ærlig blanding af mine yndlingstræningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som kan og formentlig vil give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med".

Eksklusivt boutique hotel & Spa kun for os

Thomeys retreat finder sted i 7 dage i oktober (både uge 41 & 43) luksus VILLA AUGUSTO BOUTIQUE HOTEL, et helt igennem magisk, holistiske hideaway i Tyrkiet. Her kommer vi til at dyrke yoga med udsigt ud over vandet, i skyggen af havens palmer vil vi arbejde med styrke i kombination med puls. Vi vil desuden flittigt brugen den store udendørs pool til workoutsDet vilde er at vi har hele hotellet for os selv. Vi vil i løbet af dagene arbejde os igennem kroppens fantastiske univers med fokus på dig. Herudover kommer vi til at arbejde med sind og sjæl, omgivet af de smukkeste rammer, dejlige temperaturer på ca. 30 grader og en helt særlig sjælero. Vi kommer desuden på hiking i de omkringliggende bjerge under kyndig vejledning af professionelle guider.

VILLA AUGUSTO BOUTIQUE HOTEL er på alle plan indrettet til netop denne type retreat, og opfylder de højeste krav til ro, træning, sund kost – alt sammen i særdeles luksuriøse, rolige og smukke rammer. Dette Retreat opfyldte alle deltagernes drømme om en uge i himlen, og fik topkarakter af samtlige deltagere.

”Det er første gang i mit liv at et retreat overleverer i forhold til de billeder, jeg har set. Det plejer at være omvendt”

"Lisa tager os på en uhøjtidelig facon med på en træningsmæssige oplevelse" 

"Lisa er mere end en almindelig træner. Jeg tænker det er fordi hun har behandlet kroppe i så mange år at hun kender kroppe i den mindste detalje og jeg elsker hun retter mig, så jeg ikke gør skade på mig selv under en træning" 

"Jeg føler mig fuldstændig tryg i Lisas nærvær også selvom jeg er tidligere opereret i ryggen. Hun har et fagligt højt niveau og jeg har en følelse af tryghed, da hun i den grad tager individuelle hensyn og alligevel føler alle at de har fået en effektiv træning"

Hvad koster en tur som denne så?

Pris:

 • Prisen er 13.500 kr. pr. person i et dobbeltværelse
 • Prisen er 14.500 kr. standard enkelt værelse uden balkon
 • Prisen er 15.000 kr. i standard plus single med balkon
 • Prisen er 15.500 kr. i delux Single med balkon/terrasse

Lige meget hvad du vælger, er det inkl. morgenmad, frokost og aftensmad inkl. drikkevarer, vand, koldpressede juicer og smoothies

Der er op til 25 pladser pr. tur. Bestillingsfristen er d. 1.4.2020. Bemærk man behøver ikke være medlem i Thomey institut.

Med i pris:

 • 7 overnatninger på VILLA AUGUSTO BOUTIQUE HOTEL
 • Flybilletter tur/retur Billund-Antalya eller KBH- Antalya samt transport fra lufthavnen til hotellet
 • 2-3 lektioner med træning/yoga/inspiration om dagen
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inkl. drikkevarer, vand, koldpressede juicer og smoothies som virker regulerende på dit blodsukker og er god for fordøjelsen samt kaffe og the
 • Adgang til alle faciliteter på VILLA AUGUSTO BOUTIQUE HOTEL
 • Tid til ro og afslapning alle dage i smukke omgivelser
 • Lisa Thomey er til rådighed alle dagene

Ikke med i prisen
Skønhedsbehandlinger og massage kan tilkøbes til favorable priser

Da hotellet skal afregnes på forhånd, skal der betales et depositum på 5000 kr. ved tilmelding, som er senest d. 1/4-2020. Restbeløbet betales senest d. 2. aug. 2020. Efter tilmelding og betaling er det ikke muligt at annullere opholdet.

Om Villa Augusto Hotel og Spa


Villa Augusto Hotel og Spa er et elegant hotel og byder på sit eget strandområde. Stedet er fyldt med luksus med en afslappet, uformel ånd. 

Hotellet er på mange måder en oase. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der er lagt meget energi og hjerte i dette sted, for at få det til at blive til denne fantastiske ramme. Hotellet ligger i en grøn have med autentiske værelser, en udendørs swimmingpool og et spa-center. Spa-centeret på Villa Augusto omfatter sauna og tyrkisk bad, hvor man kan slappe af. Gæsterne kan desuden få massage og skønhedsbehandlinger eller svømme i den indendørs swimmingpool.

Samtlige værelser byder på unikt design, som er kombineret på harmonisk vis med omhyggeligt udvalgte klassiske møbler. Der tilbydes desuden moderne faciliteter, herunder gratis internet, aircondition og TV.

Restauranten tilbyder et sundt, lækkert og friskt middelhavskøkken baseret på økologisk og lokale råvarer. På dette retreat er alt du spise nøje sammensat imellem Lisa og Villa Augustos kok. Det er nemlig vigtigt at du får præcis det som passer til den træning, som du laver, så vi derved sikre det optimale udbytte samt øger din restitutionstid. Den rigtige kost kan nemlig både dæmpe ømheden i musklerne samt sikre øget energi. 

Hotellet og opholdet giver også rig mulighed for at slappe af ved den skønne udendørs saltvandspool ved vandet, og på de mange små trasser og opholdssteder på ressortet. 

Program

Dette er ikke et traditionelt trænings retreat og det er heller ikke udelukkende et spirituelt retreat. Dette retreat handler om din krop, din sjæl og om bevægelse. Jeg kan godt lide ordet bevægelse, fordi det rummer så meget mere end en specifik træningsform. Du kommer til at opleve alle former for bevægelse på opholdet

Vi starter dagen roligt med udrensende morgen juice og Yoga og morgen stræk i haven

Så spiser vi en sund og nærende morgenmad og slapper af. I løbet af dagen har vi fysisk træning i vand samt styrkende træning med gode, lange pauser imellem. Det fulde program sendes efter tilmelding men en dag kunne se således ud:

Kl 7.00: Vækning, udrensende morgen juice
Kl 7.30: Yoga og morgen stræk i haven 30-40 min
Kl 9.00: Sund og nærende morgenmad
Kl 11.30: Træning i vand (individuel belastning)
Kl 13.30: Frokost
Kl 14.30-17.00: Afslapning og ro enten på værelset, ved stranden eller ved poolen/haven
Kl 17.00: Styrke af mave og ryg samt afspænding med fokus på dit åndedræt
Kl 19.00: Aftensmad
Kl 22.00: Ro

Har du spørgsmål, så skriv på min mail, lisa@thomey.dk og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.