Stemningsfyldt live træning

Live streamed træning

Er du typen der har travlt, arbejder hjemmefra eller er på farten?

Nu har du mulighed for at holde dig smidig og i god form, lige når det passer dig. Det er hurtigt og nemt, og du skal ikke bruge tid på transport til og fra et træningscenter.

I vores LIVE trænings-univers kan du træne med os direkte (i real tid). Alternativt kan du vælge blandt de seneste fire live streams på det tidspunkt, som passer dig. Trænings-sessionerne har skiftende temaer, og derfor har du altid adgang til varieret træning. Under træningerne modtager du detaljeret vejledning i korrekt udførelse af øvelserne, herunder også forslag til forskellige niveauer af de enkelte øvelser, så alle kan være med.

Vi lægger vægt på at træne med godt humør og at skabe en god stemning, som når ud til dig, så du yder dit bedste. Du vil jævnligt møde gæster, som træner sammen med instruktøren. Længden på træningerne er typisk mellem 30 og 60 min.

Der anvendes jævnligt træningsudstyr. Det fremgår af sitet, hvad der skal bruges af udstyr inden træningen begynder. Mangler du udstyr, så kan det købes HER.

Tilmeld dig LIVE træning for 99 kr./måned HER